.

Drar mig till dansen sen vidare till ---> Mamma ---> Elden osv.
Så har inget mer att säga nu ;)

IT'S FRIDAY

hej på er gott folk,haha. Kom nyss hem och ska strax dra mig mot sängen för att sova.
Kvällen började med att Charlie & Adam kom ut och grillade med mig,amanda&lizzie sen drog vi en sväng förbi Sara där det va massa folk sen vidare hem till Amanda.. Fast sen va Lizzies storebror tillräckligt snäll så han skjutsade hem oss :)
HAr träning vid 13.00 imorgon sen ska jag hem till mamma och sedan till elden i Lekeryd. Höööörs imorgon! <3


10 små sanningar om mig

1. Jag har räls och ska ha det tills slutet av 9:an
2. Jag älskar sommaren
3. det finns inget bättre än att umgås med kill&tjejkompisarna!
4.jag gillar att träffa nytt folk
5. Dans och musik är något som gör mig glad
6.Jag hatar att bråka med mina vänner och folk överhuvudtaget!
7. Jag vill ha pengar (shoppa heheh)
8. Jag vill pierca navlen, men vet dock inte om jag skulle passa i det..på vissa gör det ju ont med? Haha liten fegis
9.Jag gillar kärleken men det är något jag inte känner mig säker i. Vet dock inte vad? >:
10. Ångrar en sak..
11. Jag bloggar för att de är kul sysselsättning och ibland för att underhålla/insperera andra människor!
12. Ja tycker ni kan lägga en kommentar i min lilla frågestund,hihi

VERONICA MAGGIO


..älskar hennes låtar! ny låt också.. kommer fler,me like.

OINTRESSANT

hejhejhej! Återstår bara plugg till engelska provet i en timma framåt! blä.
För en stund sen kom jag hem från a6 fick med mig två tights & ett linne så inget märkvärdigt :)
Nu börjar jag sakna mitt "blonda hår".. eller ja.. mitt naturliga eller som jag hade  efter jag slingat de typ ljusbrunt/mörkblondt slingat :/ Sugen på att låta mitt hår tvättas ut lite o sen att jag slingar det igen.. hmm. Men aja, puss


Ja trivas ju i båda, så varför inte? Men isf bara slingning vill inte slita på håret och på mig blir det bäst med slingat.. får se hur det blir framåt sommaren.


(y)



+


nu har ni chansen att fråga mig vad ni vill,som en liten frågestund?

Tumblr_lk9jz5ffgt1qhvoz3o1_500_largeTumblr_lk8iq4jktd1qe60alo1_500_largeTumblr_ljzwp5p45q1qdusdao1_500_large
photos; wehearit

Lite iflyllning med foton - Älskar att kolla runt på sidan sjukt mycket coola bilder man hittar! Jag vill ha en systemkamera nununu. Och förresten det där med drömfångare ELLER dream catcher om vi nu ska prata engelska.. är sjukt fint. Både på smycken & att bara ha som inredning på rummet!


OM INTE?


..så är det iallafall insperation!

HOME


två bilder från "fotokvällen" med anna&amanda :)
Om någon timme drar jag mit mot bussen sen vidare till dansen. Ska bli gott och röra på sig känns som jag inte har dansat på jätte lääääänge. Dock va det bara en vecka sen. Men jag kanske gör en update ikväll ♥
hur söt är den? söööt

SVAR


svar: Japp bilden är på mig. Hittade ett par brillor som mamma använde på the 90's  blev bara tvungen att ta ett kort! haha :D tack detsamma!

MONDAY

Hade det jätte mysigt med anna igårkväll.. vi satt och snackade vätterstranden sen drog vi hem till henne en stund sen hem till mig där vi sussade.. Dagen idag började med att vi stack ner till xzinken där Lisa&Julia var för att kolla på hff - mariebo sen drog vi till mandan och kollade fotboll och fotograderade! Har haft ett awesome lov fast dock är vi back on track till skolan imorgon.. men tänk positivt snart är det sommarlov igen ;*
Ni får lite bilder imorgon för just nu är datan allt annat än snabb...

SUNDAY

Hade en bra kväll igår till sist.. Vi åt hos ponken sen stack vi ner till stan där vi träffade Freddie,Sebbe & någon mer? Sen träffade vi på Anna,Hannah & Clara... så vi hängde med alla dom nästan hela kvällen :D Sen drog vi hem och runt 00.00 åt vi grillat sen drog vi hem till matilda.. och Ludde stack hem. Nu sitter jag här hemma hos pappa & farfar är här på lunch. Lite senare ska jag träffa Anna och så får vi se vad kvällen har att erbjuda :) puss!

Kom till annas fina blogg HÄR

14:48

Gick med Rasmus från norrängen till pappa... och åker till bussen matilda om en stund.
Blev lite försening för det hände lite saker. Gårkvällen var iallafall jätte mysig med mina bröder, Min brors dotter med flickvän och deras lilla bebis Mireia & Mamma :) Men nu får ni ha det så nice för blir ingen update ikväll inte ♥

En outfit från tidigare i veckan :)

Under the coconut tree, you be chillin' with me


GLAD PÅSK PÅ ER!
Har duschat sminkat och klätt på mig nu.. Vaknade imorse av att Christopher & Anahs hund kom springande och började slicka mig i ansiktet,haha.. Runt ett sticker jag ut till Matilda i Lekeryd och så är vi hos Ponken och äter osv.. framåt kvällen kanske vi träffar lite annat folk.. vi får se vad som händer helt enkelt! :)


Dagens; Avklippta Lee jeans , Transparent tights & en vit blus! & ett läderbälte ifrån bikbok.


GOOD NIGHT?


VILL GÅ I DET HÄR NU *DREGGEL*

VISSA FÖRLÅTER LÄTTARE ÄN ANDRA.

-

SWEDISH HOUSE MAFIA ♥


brand new, wäi

BACK ON TRACK

heeeeeeeeeeeej! flytten är klar...
Har inte uppdaterat på snart en vecka men nu börjar jag igen! Påsklovet har spenderats med trevliga dagar med matilda,niklas&amanda.. sen har vi varit och kollat fotboll ebk mot Lssk.. vi har tältat två nätter på amandas tomt.. vi har träffat massa goa folk.. men mest har tiden spenderats med matilda,amana&emma..
I vilket fall så är Min äldsta bror med familj här nu och ikväll blir dte mysig mat & snack.. för ni som inte vet så har min mamma flyttat från lekeryd till huskvarna (Norrängen) så nu är det lite lättare att ta sig hem och till saker :)
Men jag har inte mer att säga här nu faktiskt, puss på er.

Tog en bild på mina bro's från bögens blogg, tyckte den va gullig ♥

LÖRDAG

Snart drar jag mig neråt och träffar amanda & matilda så ska vi möta upp Niklas vid resecentrum.. så jag har inte så mycket att säga men jag bjussar på en låt! :)

'

hej på er, kvällen kunde varit roligare men den funkade allt ändå! Haha nu är jag iallafall hemma och ska snart sova för jag är nämligen sjukt trött. Morgondagen blir att hjälpa mamma med flytten sen träffa matilda som troligen har mött upp Niklas (en kompis från danslägret i somras) som kommer för att hälsa på oss. men jaja, godnatt för nu orkar jag inte sitta vid datan längre ♥

GODNATT

Jossan är brunett igen (mörkt & rödbrunt me like.)
I vilket fall så hängde jag med Tildan hem och hon toppade &färgade mitt hår, känns inte ett dugg slitet längre! :D
Så jossan är glad,haha. Nu taggar jag morgondagen och ska strax närma mig sömnen! mer får ni imorgon ♥



Lite åt detta hållet igen.

+


Hej på er! Haft en bra dag? Vid tjugo över fem var det utvecklings samtal,gick bra. Och efter det hängde jag med pappa och handlade fick med mig en tidning hem och en efterlängtad kycklingrulle. haha
nu ska jag kolla på Tv och skriva klart min redovisning om Paris Hilton som är till imorgon,puss

GODNATT


People will like you for who you are not the person you are trying to be.

HAHA, hittade ett collage från förra året! Ibland saknar man att vara ljushårig men äh.. trivs i brunt med vill dock bara färga i mitt till, lite rödbrunare igen. Men nu ska jag sussa!

?

Åt nyss pannkakor,YUM! As gott med lite mat såhär efter dans träningen. Imorgon är det skola och ett extremt tråkigt utvecklingssamtal sen får vi se vad som händer. Men jag har inget mer att säga här. Har sån torka just nu. Godnatt ♥

Tumblr_ljipq19qdt1qcm16fo1_500_largeTumblr_ljk0dru5p21qgumtpo1_500_large

MONDAY

Yeey, rösta på mig i aavelinas tävling "veckan blogg" Hej i vilket fall!
Dagen har spenderats med Edvin,Mark & Alicia. HAHA Mark och Edvin badade i vättern, ska helt klart upp på facebook. Sen träffade man på liteb annat folk.. även anna & linn på hemvägen.
Så har varit en as skön eftermiddag och det har verkligen varit två härliga vår dagar i rad.
Igår så stack jag upp till Öxnehaga och träffade Lollo & Hannah sen kom Emelie med, har verkligen varit en as bra helg! Men nu är jag sjukt hungrig så ska ta mig något att äta. puss


pocket full of sunshine

Kom nyss hem från amandan i lekeryd. sov hos henne efter gårdagens lyckade uppvisning! I fredags efter skolan va det träning sen stannade jag kvar oh dansade med Philippe & Maria. Men nu måste jag bara säga att jag är världens gladaste tjej! Sitter och sjunger på in musik och det var världens bästa att gå till och från bussen i solsken & värme imorse. Så nu ska jag slänga mig in i duschen och se vad dagen har att erbjuda! No dancehall träning idag inte, fick ett sms av Elina om det så nu får dagen sväva fram! HAHA lam jag är men puss.




KLIPPT +


Rotade lite i min garderob efter jag vaknat och hittade denna jeans shortan som jag fick av mammas kompis förra året. Använder den inte mycket så klippte av armarna på den som någon slags väst, bättre om jag får säga det själv!
Nu ska jag göra mat sen duscha och fixa så drar jag in mig mot stan för att sedan träna med gruppen innan showen :) Hoppas ni har det bra denna soliga lördag!

LÖRDAG.

fetttt att vi får lägenheten på fredag. Hoppas det blir bra!
I vilket fall så sitter jag här och dunkar musik nu. Och är allmänt glad för att solen är framme.
Skulle träffat mark på dagen men fick reda på att vi ska samlas ännu tidigare innan vi uppträder ikväll så får ta det i veckan.
Vi blir typ bara 5-6 som dansar ikväll för folk är borta,men blir allt fint ändå :)
Så har jag inga pengar på busskortet heller, blä. Men nu bjussar jag två bilder & en fin låt,puss.


Joel & jag,haha.


Yes, systemkameran har jag viljat ha längelänge. Halsbandet ska bli mitt och klippningen behövs, färgning med!
Hoppas på klippning & färgat hår i veckan. Trött på min urtvättade färg & slitna toppar.

THE STOCKHOLM LOCKERS

Skulle sätta mig vid TVen igår och kolla på talang för lite killkompisar som man läre känna på danslägret i somras skulle vara med :) Dock kom ja för sent men såg nyss att amanda hade lagt ut detta på hennes blogg:

Fint att få se dom vidare, grattis killar :D

NEW IN


Ring från H&M 49:50.
Va på a6 (köpcenter) med Tildan efter skolan, nu sitter jag här och är peppad på att äta pizza, är nämligen vrålhungrig! Haha, men jag uppdaterar imorgon efter dansen så får vi se vad kvällen har att erbjuda, puss på er!

ANSWER


Svar: Shortsen är som ett annat par jag lagt ut från en vintage sida.. så kommer inte ihåg. Men klipp av ett par jeans hemma eller fynda ett par jeans på 2hand som inte är så snygga och klipp av dom och fixa. Så får du ett par "nya" för bra pris :)
& åh den kommentaren jag fick av Julia.. sånna blir jag glad av, uppskattar verkligen detta, tack så jätte mycket! Kul att du gillar :) Och till er andra tack för ni läser & kommenterar! Fortsätt så! c:
Men jag uppskattar om ni kommenterar vem ni är eller om ni har blogg, skriv då eran blogg adress.


Men nu väntar en skön sömn så vi hörs imorgon efter min dans träning, sov gott

VECKANS BLOGG HOS EVELINA

Jag är med och tävlar i Veckans Blogg hos Evelina, gör som jag! Genom att gå in på länken:
http://aavelina.blogg.se/2011/april/vi-kor-en-veckans-blogg-tavling-d.html#comment
:D

LOVLEY


Älskar hennes stil!
Insperation
från http://nyheter24.se/modette/angelicablick
NU återgår jag till packningen, hej på er!

++




Är sjukt trött mer finns inget att säga. haha.
MGMT – Kids - bättre här.

Memories fade, like looking through a fogged mirror

Är trött och har duschat och ätit nu, så nu är det bara sängen som väntar.
Dansen idag va slapp men kul och imorgon efter skolan blir det hem och packa. Inget annat finns på "schemat" mer än att vi har en hälsodag i skolan alltså ska vi spela luffarschack och åka till badhuset -.-
Hörs imorgon!



FIKA MED TJEJERNA

Mysig fika på stan med tjejerna idag ♥
Fick även med mig ett par mönstrade byxor som kan va jätte fint till boots & sen la jag undan en marin blå vår jacka på Monki, som min pappa ska hämta ut åt mig imorgon :)
Va ju väldigt sugen på "1" Men jag tog den jackan som är "3" på omröstningen igår, den ser INTE alls ut som på bilden, mycket finare i verkligheten. Ni får en bild på mig i den någon dag här framåt. I vilket fall så hämtade mamma mig i lekeryd runt halv nio och sen har jag inte gjort mycket mer. Imorgon är det skola sen vidare till dansen så vi får se om jag hinner blogga. puss!
Har inga bilder att bjuda på från idag heller, tråååkigt värre.


SWEET DREAMS




Godnatt!

HOW DO YOU DO?


Slängde ihop ett collage nyss och när jag endå är här kan jag passa på att svara på en fråga.

vart har du hittat jackorna? ;)
svar: Första från bikbok dom två andra är ifrån Monki :)

VÅR JACKA


Omröstningen Vilken jacka tycker ni? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!

Själv tycker jag 1:an , väldigt fin! Fast kan inte bestämma mig vilken färg..Marinblå?

- Jackorna är snyggare i verkligheten än på bild -


'

Igår hade jag Tv kväll med mamma fast sen mot 22.00 så kom anda hit så sov hon här,mys.
Sen skjutsade vi hem henne och hämtade upp matilda sen vidare till dansen,lektionen va sjukt rolig idag faktiskt ;) Men nu ska jag dunka musik & packa ihop lite saker i en kartong, puss på er gott folk


I let the bad ones in and the good ones go

Jag har verkligen inget att komma med just nu, det är förklaringen till att jag inte bloggat så mycket,haha.
Men hej på er! I fredags kväll stack jag ner med tjejerna till kinnarps kollade på j-20 när dom spelade och träffade massa fint folk. Efter det sov jag hos matilda och i förmiddags så sjöng vi på en invigning i lekeryd (haha) För att kolla på videon när vi sjunger klicka här. I vilket fall så är jag hemma hos mamma nu och ska packa hänger väll med henne en stund in till stan. Kvällen blir bara lugn så vi hörs förmodligen senare, xoxo.


skulle vilja springa runt i detta nu!

+

JAG bloggar helt enkelt mer imorgon, puss på er.

RSS 2.0